ALLES VOOR UW WEBSITE

WEBSITE

Uw professionele website die op elke computer, laptop, tablet en mobiele telefoon er mooi en modern uitziet GRATIS laten maken? Dat kan! In overleg met u bepalen we de inhoud van de website. Hierbij is van belang wat uw doelgroep is die uw website gaat bezoeken en wat uw doelgroep verwacht op uw website. 75% van de websites wordt tegenwoordig met de mobiele telefoon en tablet geraadpleegd, het is dan ook van groot belang voor u dat uw website er op de mobiele telefoon en tablet perfect uitziet en werkt. Met uw website is van alles mogelijk; het verstrekken van informatie, het aanbieden van producten, verkopen d.m.v. een webshop, het maken van nieuwsbrieven en nog veel meer.

Maar iFred maakt de website toch Gratis. Ja dat klopt! Gratis houdt in dat u voor het maken van uw website geen factuur krijgt. Wel is het verzoek, als u tevreden bent en de website operationeel is, om een donatie te doen in de donatiekas van de iFred Foundation (uiteraard ontvangt u hiervan als u dat wenst een bewijs van de door u gedane donatie). Met deze donaties verzorgt en support de Foundation diverse projecten in The Gambia (West Afrika).

VORMGEVING

Een goede website bestaat niet zonder een mooie functionele vormgeving. Ook deze vormgeving is GRATIS. Het doel hiervan is om mensen iets mee te delen over een concept en het op een aantrekkelijke manier te presenteren in verschillende media. Bij een vormgeving komen creativiteit en techniek samen. Bij de ontwikkeling van uw websites is de vormgeving een zeer belangrijk onderdeel want achter elke website schuilt een idee.

Voorop staat, dat u duidelijk met de bezoekers van uw website wil communiceren. Uw bezoeker of klant moet namelijk direct begrijpen wat u bedoelt en uw digitale visitekaartje (uw website) aan uw bezoeker kan overhandigen.

Ook een logo is van groot belang voor uw herkenbaarheid en is een belangrijk onderdeel van uw website. Heeft u nog geen eigen logo dan kan iFred u hierbij helpen. Op basis van gesprekken waarin duidelijk wordt waar u voor staat en wat u belangrijk vindt zal een bijpassen logo worden gemaakt.

WEBSHOP

U wilt via uw website diverse producten verkopen. Dat kan! Wij maken voor u in uw website een professionele webshop die u zelf kunt vullen met uw producten. Ook deze webshop is GRATIS. iFred maakt voor u een webshop die u vervolgens zelf eenvoudig kunt beheren. Van webshop tot complete complete voorraadsystemen. iFred verzorgt niet alleen de realisatie van de webshop, we verzorgt ook koppelingen met diverse betaalsysteem (iDEAL, PayPal, Creditcard, etc.).

SOCIAL-MEDIA

Uw social-media kanalen direct vanuit uw website te bekijken is natuurlijk een standaard optie. Door eenvoudigweg vanaf de website te linken naar uw social-media, geeft u mensen de mogelijkheid u via uw social-media kanalen te volgen. Zo is er bijvoorbeeld een link "Volg ons op Twitter" op de website plaatsen, die naar uw Twitter-account leidt. Alle social-media kan worden ingezet; Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn, etc.etc.

VINDEN (SEO)

Wilt u dat uw website goed gevonden wordt en hoog genoteerd staat op Google, Bing, Yahoo, DuckDuckGo. Wilt u meer bezoekers naar uw website genereren via zoekmachines, zonder te adverteren? Dan moet u aan de slag met SEO (Search Engine Optimization). Om dit voor elkaar te krijgen zal er veel werk moeten worden verzet en goed resultaat laat altijd op zich wachten. U kunt dit zelf gaan doen maar iFred kan dit ook voor u doen. SEO experts verzorgen voor u alle benodigde werkzaanheden op uw website.  

TEKSTEN

Goede en duidelijke teksten schrijven voor uw website is geen sinecure (kijk dat bedoelen we!). Beter is: Goede en duidelijke teksten schrijven voor uw website is niet eenvoudig. De bezoeker van uw website vindt het prettig om kort en bondig en duidelijk te weten te komen. Dus niet te veel tekst, geen moeilijke woorden en vlot lopende zinnen. Uiteraard kunt u zelf uw teksten maken. Vindt u dit lastig of wilt u dit door een professionele tekstschrijver laten doen dan kan iFred u daarbij helpen of voor u laten verzorgen.