Toegankelijkheid

Skip to main content
Afbeelding: Beheer

BEHEER

Het beheer van uw website bestaat uit twee delen, te weten: Technisch beheer (updates en backups)  en Content beheer (teksten afbeeldingen en video’s). Dit beide is prima en eenvoudig door u zelf uit te voeren, middels een korte training leert iFred u de meest belangrijke aspecten hiervan. Wilt u dit zelf niet doen dan kan iFred het beheer totaal voor u verzorgen. Samen maken we hier afspraken over en uw website blijf up tot date. 
Afbeelding: Webhosting

WEBHOSTING

Wenst u webhosting dan gaan we dit voor regelen met één van onze partners. iFred heeft met een professionele hostingpartner goede afspraken gemaakt voor het leveren van webhosting. De kosten hiervan zijn afhankelijk van uw wensen. Tevens kan hier een domeinnaam worden geclaimd (.nl, .com, .be, .org, .eu), de kosten hiervan zijn vanaf 3,99 euro per jaar. iFred verzorgd dit geheel voor u.
Afbeelding: Maatwerk

MAATWERK

Normaal gesproken kan uw website standaard alles wat u wenst. Echter kan het zijn dat u specifieke wensen heeft die u via uw website wil gaan regelen. In dit geval moet er een maatwerk-extensie worden gemaakt die geheel naar uw wens werkt. In overleg met u maakt iFred een functionele specificatie waarvoor u na akkoord een offerte ontvangt voor het maken hiervan. Na opdrachtverstrekking gaan wij voor u aan de slag hiermee.
 
Afbeelding: Advertising

ADVERTISING

Reclame maken voor uw bedrijf is niet nieuw. Weet u trouwens dat 85% van alle reclame-uitingen inmiddels online gebeurt. Reclame via kranten, radio en TV is sterk afnemen en via internet groeiende. iFred regelt voor u mogelijkheden van online adverteren en online reclame. Hoe succesvol adverteren bij Google, Facebook, Yahoo of andere zoekmachines is iets wat door professionals gedaan moet worden. iFred kan u hierbij helpen.
Afbeelding: Huisstijl

HUISSTIJL

Bij een nieuwe eigen website met een eigen vormgeving behoort natuurlijk eenzelfde huisstijl voor alle papieren uitingen. Denk hierbij aan drukwerk, briefpapier, enveloppen, flyers, posters, banner, visitekaartjes, etc. Zo komt uw logo overal op terug en past de vormgeving op elke papieren uiting bij het grote geheel. Naar wens verzorgt iFred alles voor u, van het ontwerp tot en met de drukker.
 
Afbeelding: Foto & Video

FOTO & VIDEO

Niet meer uit de hedendaagse tijd weg te denken zijn natuurlijk Foto’s en Video’s. Met de mobiele telefoon kan iedereen een mooie foto en video maken en uiteraard zijn deze op uw website te plaatsen. Maar als het aankomt op impact en wat je met een foto of video wil bereiken en als je er mensen mee wil raken dan is professionaliteit van groot belang. iFred kan u ook op dit gebied van dienst zijn door een professionele fotograaf dit te laten doen.
Afbeelding: Training

TRAINING

Wilt u leren uw eigen website te maken, of wilt u leren om uw eigen website technisch te beheren of heeft u content wat op de website geplaatst moet worden en u weet niet hoe dit te doen? iFred leert u in korte tijd alle kneepjes van het vak zodat u precies komt te weten wat te doen voor uw website. Gewoon één op één en dus niet klassikaal. Trainen op maat noemen we dit, u vraagt wat u wil weten en al spoedig doet u het zelf.
 
Afbeelding: Promotie

PROMOTIE

Goede promotie is een mix van verschillende instrumenten. Elk middel maakt weer andere reacties los en heeft dus een ander nut. De vijf belangrijkste promotie-instrumenten zijn: Reclame, Persoonlijke verkoop, Sales promotion, Public relations en Direct marketing. Massamarketing is minder effectief en wordt pas belangrijker als een band moet worden opgebouwd met klanten in afgebakende nichemarkten.