Donatie

donatieVoor het maken van uw website met vormgeving is het verzoek om een donatie te storten in de donatiekas. Met deze donaties verzorgt en support iFred in Gambia (West Afrika) diverse goodwill projecten zoals het bouwen van scholen zodat de kinderen op jonge leeftijd al naar een school kunnnen, schenkingen en het verstreken van microkrediet, etc. Het geeft een goed en warm gevoel als we elkaar op deze manier helpen.

Vaak is de vraag waar men bij een donatie qua bedrag aan moet denken. Een richtlijn voor een donatie voor het maken van een website met standaard vormgeving bedraagt ca. 400,- euro. Uiteraard mag er meer gedoneerd worden, laat uw hart spreken!. U doneert pas nadat u tevreden bent met het resultaat.

Gratis hoezo! Wanneer een onderneming of instelling een donatie doet uit zakelijke overwegingen dan kan het bedrag van de donatie belastingtechnisch geheel in aftrek worden gebracht.

iFred is geen commerciele instelling, 100% van alle donaties worden besteed en genereren kansen voor onze medemensen in West Afrika (Gambia).

Het staat iedereen vrij te doneren!

logos2 banken

Maak een donatie via uw bank aan:
Rekeningnummer: NL70INGB0756544343
Naam : iFred Foundation

 

pp logo 200px 

Makkelijk! Doe een donatie via PayPal

 

1  2  3  4  5